Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games ανακοίνωσε το road map του Legends of Runeterra για το 2021 (trailer)

H Riot Games έδωσε στην δημοσιότητα το road map του Legends of Runeterra για το 2021, δίνοντας μας περισσότερες πληροφορίες για το τι θα προστεθεί στο παιχνίδι αυτό το έτος. Το πρώτο μεγάλο update θα έρθει τον Φεβρουάριο, όταν o Lunari Assassin θα προστεθεί στο παιχνίδι. Έπειτα, τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το Empires of the Ascended set, όπου θα προστεθούν οι χαρακτήρες Azir και Sivir. Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα έρθουν 2 expansions βασισμένα στην Shurima.

Ειδικότερα, τον Μάιο θα δούμε το Guardians of the Ancient, όπου θα έρθουν νέα skins και ένα θεματικό event. Τον Ιούνιο, θα δούμε το Rise of the Underworld. Τέλος, τον Ιούλιο θα ακολουθήσει ένα ακόμη champion expansion και ένα θεματικό event. Για τους υπόλοιπους μήνες του έτους, η Riot Games θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες σύντομα.


Δείτε παράκατω το επίσημο video από την Riot Games:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*